Ons scholingsaanbod

Het scholingsaanbod van ICT Tribe Almere is steeds in ontwikkeling en vindt plaats in samenwerking met gespecialiseerde opleiders en ICT-bedrijven, mede op basis van de vraag uit de markt. Je kunt je nu inschrijven voor:

Ontdekken:

  • IT Oriëntatiemiddag (donderdag 16 november 2023)

Opleiden:

  • Omscholing Junior Netwerkbeheerder (gestart op 2 oktober 2023)

  • Omscholing ICT-Support medewerker (start 29 januari 2024)

man met grote bril, lange verzorgde baard en kort kapsel

Scholingsaanbod

IT-oriëntatiemiddag

Eerstvolgende op 16 november 2023

Op de IT-oriëntatiedag kan je als omscholer en werkzoekende in één middag ontdekken wat IT is en of IT bij je past. Het is een inspirerende informatiedag waarin we je kort introduceren in de IT-arbeidsmarkt en de 10 IT domeinen.

meer informatie

Pathways

Op zoek naar je plek in de IT-wereld? Pathways, aangeboden in samenwerking met onze partner Techtgrounds, is de enige IT- oriëntatie training van Nederland.

Deze training helpt je jouw ideale richting in de IT te vinden en de banen die daarbij aansluiten. Ontvang advies over de technologieën en opleidingen die jouw carrière kunnen verrijken.

meer informatie

ICT Support - startdatum 29 januari 2024

Tijdens dit omscholingstraject leer je de vaardigheden die van belang zijn om een succesvol ICT Support te worden. Na afloop ben je in staat om ICT-gebruikers te ondersteunen en te instrueren, incidenten en meldingen af te handelen, gebruikerssoftware te installeren, configureren en te beheren.

meer informatie

IT TALENTEN PROGRAMMA - januari 2024

Aanmelden ontbijtsessie IT Talentenprogramma


In januari starten we met een aantal nieuwe modules bi ICT TRIBE, deze hebben we samengebundeld tot het IT Talentenprogramma.

Door naast het werken te leren in een groep met peers uit de regio neemt je talent een enorme groei. Zo is het mogelijk om binnen 40 weken 4-5 branche certificaten te behalen op associate- of foundation niveau.

Meer informatie

[Inschrijving 2023 gesloten] Omscholing Junior Netwerkbeheerder *GESTART 2 OKTOBER 2023*

Ontdek de wereld van netwerkbeheer met onze opleiding!

Wil jij graag aan de slag in de IT-sector en heb je een voorliefde voor netwerkbeheer? Dan is onze opleiding netwerkbeheer echt iets voor jou! Tijdens deze opleiding leer je de basiskennis van IT en verdiep je jezelf in netwerkbeheer.

meer informatie