Vind een leuke job in de regio

Wil je je vanuit werk of uitkering laten bij- of omscholen tot bijvoorbeeld netwerkbeheerder, software developer of helpdeskmedewerker? Of ben je een MBO-student en zoek je een stage, een tijdelijk project of een vast baan in de ICT? Dan ben je bij de ICT Tribe aan het goede adres. Want ICT? Natúúrlijk kan je dat!

jongeman met stoppelbaard en trendy hoed
Vanuit werk of uitkering

Bij- en omscholen

Vanuit werk of uitkering kan je als volwassene om de paar maanden een omscholingstraject starten bij ICT Tribe Almere.

De omscholingstrajecten zijn gebaseerd op de vraag van bedrijven naar helpdeskmedewerkers, netwerkbeheerder en software developers. Dit betekent dat je een traject in gaat van maximaal twaalf weken fulltime onderwijs, waarbij je voor die periode vrijstelling krijgt van de UWV-sollicitatieplicht. Hierna kan je aankloppen bij ICT-bedrijven voor een vaste of tijdelijke baan. Wij helpen jou daarbij. Naast je werk kan je ervoor kiezen om nog voor 1 dag per week verder bijgeschoold te worden bij een opleiding van het MBO College Almere.

ICT Tribe Almere biedt ook losse trainingen aan voor bijscholing.

Ben je MBO-student?

Als je bij MBO College Almere een ICT-opleiding op MBO-niveau doet, kan je via de ICT Tribe Almere aan de slag bij een (tijdelijk) ICT-project bij de aangesloten lokale ondernemers en ZZP’ers.

vriendelijke vrouw met lang krullende bruin haar
Ontdek de mogelijkheden

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een van onze adviseurs spreken? Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in dan nemen we contact met je op. 

Het scholingsaanbod van ICT Tribe Almere

Lesprogramma

Het scholingsaanbod van ICT Tribe Almere is steeds in ontwikkeling en vindt plaats in samenwerking met gespecialiseerde opleiders en ICT-bedrijven, mede op basis van de vraag uit de markt. Het aanbod is aan verandering onderhevig.

ICT Tribe Almere biedt:

  • Bij- en omscholing voor volwassenen.

  • De mogelijkeid om als MBO’er een project uit te voeren bij  een ICT-bedrijf. Dit gaat veelal om oplossingen voor digitalisering bij een starter en/of ZZP’er.

Doe mee en schrijf je in!

Doe mee en schrijf je in!

Nullam risus blandit ac aliquam justo ipsum. Quam mauris volutpat massa dictumst amet. Sapien tortor lacus arcu.

Privacy (*)