Ontdek ons nieuwe IT-talent: junior netwerkbeheerders en IT support medewerkers klaar voor jouw team!

" }}

Door: Melanie Grimminck

In oktober 2023 verwelkomden we een getalenteerde groep van 11 deelnemers in ons omscholingstraject tot junior netwerkbeheerder. We zijn trots om te delen dat op 21 december jongstleden al onze deelnemers met succes hun programma hebben afgerond tijdens een feestelijke diploma-uitreiking. Deze groep aanstormend IT-talent staat nu klaar om de arbeidsmarkt te betreden en hun vaardigheden in de praktijk te brengen.

Afhankelijk van hun werkervaring, vooropleiding en persoonlijke ontwikkeling zijn onze deelnemers klaar om te starten als junior netwerkbeheerder of als (ervaren) servicedesk medewerker. Als je op zoek bent naar nieuw IT-talent en momenteel een vacature hebt voor een junior netwerkbeheerder, IT support medewerker of een vergelijkbare functie, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We kunnen je helpen bepalen of een van onze kandidaten geschikt is voor de functie.

Ons omscholingsprogramma omvatte zowel hard- als softskills om ervoor te zorgen dat onze deelnemers goed voorbereid zijn op de uitdagingen van de IT-wereld. Ze hebben onder andere kennis opgedaan van IT Essentials, Networking Essentials, CCNA 1 & 2 en Linux. Daarnaast hebben ze hun soft skills versterkt door middel van training in projectmanagement, samenwerken in teams, presenteren, CV opbouw en LinkedIn gebruik.

Als je geïnteresseerd bent in het ontvangen van CV's of meer informatie over onze deelnemers, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen en samen te werken aan een succesvolle toekomst voor zowel onze deelnemers als je organisatie.