Pathways IT oriëntatieprogramma

" }}

Wil je een carrière in de IT maar weet je niet waar te beginnen? Pathways, in samenwerking met Techgrounds, is jouw startpunt. Deze unieke IT-oriëntatie training in Nederland biedt twee flexibele leermethoden: begeleid online of zelfstudie. Je krijgt inzicht in de IT-arbeidsmarkt, ontdekt welke IT-baan bij je past en stelt je eigen loopbaanpad op.

Na afloop van de training heb je een concreet en realistisch loopbaanplan, klaar om je ideale rol in de IT te vervullen. Of je nu geïnteresseerd bent in front-end ontwikkeling, cloud computing of cyberbeveiliging, Pathways zet je op het juiste spoor.

Voor wie?

Heb je serieuze interesse in de IT en denk je over de juiste basisvaardigheden te beschikken om in deze branche te starten? Pathways is dan jouw ideale startpunt. Of je nu de voorkeur geeft aan begeleid online leren in de ochtend of aan zelfstudie, er is een Pathways-traject dat bij jou past.

Wat?
Pathways is een 12-daagse IT-oriëntatie training, aangeboden in samenwerking met onze partner Techgrounds. Je kunt kiezen tussen een begeleide online cursus of een zelfstudievariant met onbeperkte toegang tot webinars en opdrachten. Beide opties bieden een uitgebreid curriculum om je te helpen je ideale IT-carrièrepad te vinden.

Inhoud opleiding

Van praktijklessen in programmeren en workshops over de IT-arbeidsmarkt tot kennismaking met cloudtechnologieën en cybersecurity, Pathways biedt een breed scala aan modules en workshops om je te oriënteren in de IT-wereld.

Kosten
Je kunt Pathways via ICT Tribe Almere vergoed krijgen! We hebben een paar simpele stappen om te checken of dit traject echt iets voor jou is. We willen namelijk zeker weten dat je er helemaal voor gaat.

Na Pathways
Na het succesvol afronden van Pathways heb je een helder beeld van je mogelijke richtingen binnen de IT-sector. Je bent nu beter voorbereid om een gerichte keuze te maken voor een vervolgopleiding of omscholingstraject, zoals onze programma's voor junior netwerkbeheerder of ICT-helpdeskmedewerker.

Start
Start en looptijd: Flexibel, afhankelijk van de gekozen stroming
Locatie: Online, met begeleiding door Techgrounds Learning Coaches

Aanmelden
Om je aan te melden vul het formulier in. Wij melden je aan bij onze partner Techgrounds waarna je een email ontvangt met verdere stappen.