Uitnodiging Hackaton

" }}

Door: Melanie Grimminck

Graag nodigen we je uit voor de Hackaton ICT op 20 juni a.s.

 

Centraal staat de vraag “Hoe kunnen we de route naar werk voor iedereen in Flevoland die graag in de ICT-sector wil werken zo passend mogelijk maken?"

 

Samen met studenten, ondernemers, werkzoekenden en arbeidsmarktprofessionals gaan we een dag lang brainstormen, innoveren en oplossingen bedenken voor het prangend vraagstuk in de sector! Met als doel om de uitkomsten van deze dag te vertalen naar praktische oplossingen in de praktijk.

 

Vanuit een diverse achtergrond en met een frisse blik gaan we samen de uitdaging aan. Dit doen we in 8 teams van elk 6 personen. Per team streven we naar een zo’n groot mogelijke diversiteit van deelnemers. Elk team wordt deze dag begeleid door een workshopleider. Vier teams gaan aan de slag met het thema “inclusie” en de andere vier teams met het thema “ontwikkel- en loopbaanpaden”.

 

 

Wil je erbij zijn? Meld je hier aan!

 

Deze dag wordt georganiseerd door het Regionaal Werkbedrijf Flevoland samen met de Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk,NLWerktaanwerk en ICT Tribe Almere

 

NLwerktaanwerk en Op weg naar de 125.000 banen is een initiatief van Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! en haar founders VNO-NCW en MKB-Nederland. Samen dragen we bij aan de toekomstige ontwikkelingen van onze regionale arbeidsmarkt.